A Hitelesség a Fragola Műhely egyik legfontosabb Erénye

Első üzletünket 2011-ben nyitottuk a város szívében, a Nagymező utcában. Azóta minden évben új üzletek nyíltak, mára 12 saját üzletet üzemeltetünk és a franchise partnerek száma is folyamatosan növekszik. A fagylaltok különleges minősége, magas gyümölcs hányada, az egyedi ízkreációk, a folyamatos megújulás és innováció a műhelyt a város emblematikus szereplőjévé emelte. Az egészség tudatosan kialakított, természetes alapanyagokat felhasználó, natúr ízvilág a Fragola Műhely erénye.

A Fragola innovációs Műhely

A fejlesztések eredményeként évről-évre mindig új kreációk születnek. Az ötletek nem csak az új ízek körül forognak, hanem - követve a nemzetközi alapanyag felhasználás újításait, egészség tudatos innovációit - az egészség megőrzését is figyelembe veszik. A Fragola Műhelyre nem jellemző a követő üzemmód. Szeretjük az új kihívásokat. Minden évben új, friss, aktuális ötletekkel állunk elő.

Figyeljük a világ iparági tendenciáit, dinamikáit, ezeket a mozgásokat, jelenségeket figyelembe véve alakítjuk ki aktuális üzleti stratégiánkat. Az élelmiszer ipar gyorsan változik. Ami eddig újdonságnak számított, lehet, hogy a következő évben már lejárt gondolat. Ezért igyekszünk folyamatosan megújulni.

Fragola Image

A Fragola image az eprek, az indák, a naív elemek az arculatban, a régi, szerethető játékok, kis-biciklik, rollerek, szekerek, játék helikopter, kisvonat, stb.,és valamennyi kínáló jármű; a piaggo, a hymer és a tüneményes kínáló bicikli, sőt a Fragolákban hallható zene is, mind-mind egy kedves világ itt maradó elemei.

A mi emlékezetünkben és reméljük, a vendégeink gondolataiban is ez egy barátságos világ, ahol könnyebb ellazulni és néhány vidám percet eltölteni.

A törekvéseket Török Balázs és Tihanyi Eszter, a Fragola Műhely tulajdonosai így fogalmazták meg.

A Műhely több szempontnak igyekszik megfelelni

Egyrész a fagylalt minőségben nem ismerünk kompromisszumot. Nem használunk gyanús forrásból származó alapanyagokat; megbízható, bevált bizalmi szállítókkal dolgozunk. A hitelesség a Fragola egyik legfontosabb erénye. A gyümölcs, a minőségi csokoládé, a magvak, a fűszerek, az összes alapanyag, összetevő prémium minőségben kerül a Fragola Műhelybe.

Ebben a tekintetben nem ismerünk kompromisszumot. Vannak szállítók, akik arról szeretnének meggyőzni, hogy használjuk az alapanyagukat, mert hihetetlenül ‘gazdaságos’. Konkrétan levegőt adhatnánk el. Nekünk nem ez az utunk, nem dolgozunk velük.

Az egészségtudatosság egy komplex kihívás

Az egészségtudatosság fontos szempont. Ebben a tekintetben is nagyok a kihívások, mert az elmúlt évekhez viszonyítva egyre több egészségügyi szempontot kell figyelembe vennünk. Célunk, hogy megadják az intolerinciával élőknek ugyanazt az élményt mint másoknak. A Fragola Műhely addig nem nyugszik, amíg a mentes termékek ugyanarról az ízélményről nem gondoskodnak mint a cukros fagylaltok.

Ez egy komplex kihívás mindig, de jó érzés, mert sikerült megvalósítani idén is az elképzeléseinket. Az idei évek egyik legnagyobb dobása a cukormentes vegán termékvonal. Sokszor jelent tényleges lemondást azoknak, akik ebben a rendszerben élnek. Közvetlen örömet okozni a vendégeknek jó érzés, ezért érdemes dolgozni.

Télen is nyitva

A Fagylalt lánc néhány tagja télen is nyitva tart. Biztosítva a kényeztetés lehetőségét ebben az időszakban pizzát, kürtöskalácsot, különleges süteményeket, forró italokat is kínálnak.